Skip to main content

Lorné Dränering

By december 25th, 2022Kunder2 minuts läsning

Lorné Mark & Fastighetsservice AB väljer AppToPdf

Lorné Dränering (Lorné Mark & Fastighetsservice AB) kommer att använda appen för generering av arbetsorder och uträkning av offert, direkt på plats hos kunden. Detta sparar både tid och papper.

Samarbetet med Lorné Dränering har varit bra från start. Deras ägare Alex hade en klar bild från början hur han ville att hans arbetsflöde skulle fungera. Tillsammans skapade vi en mall som automatiskt räknar ut priset för en dränering. Det ända man behöver ange är längd och djup per sida av fastigheten som skall dräneras så räknar AppToPdf automatiskt ut vad kostnaden blir. Sen kan man dessutom ta bilder på fastigheten och på så vis visa personalen var arbete skall utföras, samtidigt som man kan dokumentera eventuella skador på fastigheten innan arbete påbörjas. Allt för att både kunden och Lorné skall känna sig trygga med att arbetet inte orsakat några skador på fastigheten. Genom att samla in kunduppgifter direkt i appen kan även rotavdrag räknas ut automatiskt i offerten. Med ett enkelt klick skickas offerten direkt till kunden på plats.

AppToPDF’s VD Stefan Åberg säger – “Lorné Mark & Fastighetsservice AB är en fantastik kund. Dom vill ständigt utveckla sin verksamhet för att bli mer digitala. Allt för att förbättra för sina kunder, precis som vi”.

Lorné Logga