Skip to main content

Reseräkning

Hur skapar ni en reseräkning idag? Hade ni önskat att det fanns ett smidigare sätt för dokumentation där ni enkelt, steg för steg blir guidad att fylla i rätt data för traktamente med mera? Hade ni kunnat spara massor av tid om alla reseräkningar skickades in digitalt och i tid? AppToPDF har lösningen!

Inom kort kommer även ni och era kunder kunna signera med BankID direkt i AppToPDF appen!

Via AppToPDF kan ni enkelt:

  • fylla i rätt underlag för reseräkning och traktamente
  • ha tillgång i appen till en enkel beskrivning av krångliga regler
  • få traktamente och avdrag automatiskt uträknat direkt
  • möjlighet att fotografera kvitton och skicka med som underlag till era utgifter
Skärmavbild från mall om besiktning i AppToPDF

Vi digitaliserar era reseräkningar som en AppToPDF-mall tillsammans med er!

Med erfarenhet från att hjälpt många företag med deras reseräkningar så kan vi hjälpa er skräddarsy och förbättra processen när era anställda fyller i en reseräkning.

Hjälp hela vägen

AppToPDF är enkelt att komma igång med, men vi finns här för att vägleda er in i ett nytt, effektivt arbetssätt. Vi hjälper er med att få igång era användare med användning av AppToPDF och era AppToPDF-mallar.

Redan från start har ni tillgång till våra standard-mallar som är kraftfulla verktyg att börja med. För många räcker detta långt, men om ni vill effektivisera erat arbete ytterligare eller ta del av skräddarsydda mallar så kan vi hjälpa till med detta då vi har hjälpt många företag med detta innan.

avtal

Fortfarande osäker om detta är något för er?

AppToPDF är gratis att använda och omedelbart får ni tillgång till våra standard-mallar. Med standard-mallen för reseräkning kan ni ta första steget till att effektivisera och digitalisera er verksamhet tillsammans med AppToPDF. På så sätt sparar ni både tid och miljö!

Frågor om AppToPDF? Vi finns här för er!