Skip to main content

Lorné Tak

By januari 18th, 2023Kunder1 minuts läsning

Lorné Tak & Fasadtvätt AB väljer AppToPDF

De kommer att använda appen för generering av arbetsorder och uträkning av offert, direkt på plats hos kunden.

Med hjälp av AppToPDF kommer Lorné Tak & Fasadtvätt AB kunna erbjuda sina kunder ett säkrare och klimatsmartare sätt att ta fram kostnadsförslag i sina offerter och sköta uträkningar säkrare, digitalt.

Med digitala dokument kommer Lorné Tak & Fasadtvätt AB också spara in på utskrifter, papper och onödiga resor genom att kunna sköta sitt arbete digitalt i en större omfattning.

 Vi har tillsammans med Lorné Tak & Fasadtvätt AB tagit fram flera mallar, bland annat en som automatiskt räknar ut vad det kostar att måla ett tak eller en fasad. Genom att enkelt i AppToPdf välja parametrar så genereras en offert automatiskt. På så sätt blir alltid alla priser rätt. Man kan även ta bilder med appen och dokumentera fastighetens skick innan arbetet påbörjas, en trygghet för både kunden och Lorné Tak.

Vi tackar för samarbetet.

Lorné Logga