Skip to main content

Utlägg

Hur skapar ni utlägg idag? Hade ni önskat att det fanns ett smidigare sätt för att skapa utlägg? Hade ni kunnat spara massor av tid om alla utlägg skickades in digitalt och i tid? AppToPDF har lösningen!

Inom kort kommer även ni och era kunder kunna signera med BankID direkt i AppToPDF appen!

Via AppToPDF kan ni enkelt:

  • skapa utlägg direkt i vår smidiga app
  • ta foton på kvitton och skicka med som underlag
  • signera att allt stämmer med rapporterade belopp
  • skicka utläggen direkt till ekonomiavdelningen från AppToPDF
Skärmavbild från mall om besiktning i AppToPDF

Vi digitaliserar era utlägg som en AppToPDF-mall tillsammans med er!

Med erfarenhet från att hjälpt många företag med deras utlägg så kan vi hjälpa er skräddarsy och förbättra processen när era anställda fyller i underlagen för ersättning.

Hjälp hela vägen

AppToPDF är enkelt att komma igång med, men vi finns här för att vägleda er in i ett nytt, effektivt arbetssätt. Vi hjälper er med att få igång era användare med användning av AppToPDF och era AppToPDF-mallar.

Redan från start har ni tillgång till våra standard-mallar som är kraftfulla verktyg att börja med. För många räcker detta långt, men om ni vill effektivisera erat arbete ytterligare eller ta del av skräddarsydda mallar så kan vi hjälpa till med detta då vi har hjälpt många företag med detta innan.

avtal

Fortfarande osäker om detta är något för er?

AppToPDF är gratis att använda och omedelbart får ni tillgång till våra standard-mallar. Med standard-mallen för utlägg kan ni ta första steget till att effektivisera och digitalisera er verksamhet tillsammans med AppToPDF. På så sätt sparar ni både tid och miljö!

Frågor om AppToPDF? Vi finns här för er!