Skip to main content

Med vårt Design-verktyg kan du designa dina egna mallar

Hittar du inte mallen du behöver? Med vårt smidiga design-verktyg kan du både skapa nya mallar och ändra fritt i standardmallarna som du fick när du skapade ditt konto. Det är enkelt att göra enklare ändringar i dina mallar. Men känner du dig osäker finns vi alltid här för dig. Vi kan bygga avancerade mallar åt dig, specialanpassade för just er verksamhet.

Med AppToPDF design-verktyg kan du enkelt:

  • skapa nya helt egendesignade mallar
  • byta logga på och texter på era standardmallar
  • ändra era uppgifter
  • lägga till användare som kan använda era mallar (Obs! Premium krävs)
  • administrera ert konto

Börja digitalisera er verksamhet!

Det är enkelt att skapa nya egna mallar med vårt design-verktyg. Behöver du ändå hjälp kan du kontakta oss så hjälper vi dig.

Hjälp hela vägen

AppToPDF är enkelt att komma igång med, men vi finns här för att vägleda er in i ett nytt, effektivt arbetssätt. Vi hjälper er med att få igång era användare med användning av AppToPDF och era AppToPDF-mallar.

Redan från start har ni tillgång till våra standard-mallar som är kraftfulla verktyg att börja med. För många räcker detta långt, men om ni vill effektivisera erat arbete ytterligare eller ta del av skräddarsydda mallar så kan vi hjälpa till med detta då vi har hjälpt många företag med detta innan.

avtal

Fortfarande osäker om detta är något för er?

AppToPDF är gratis att använda och omedelbart får ni tillgång till våra standard-mallar. Med vårt design-verktyg kan ni ta första steget till att effektivisera och digitalisera er verksamhet tillsammans med AppToPDF på så sätt sparar ni både tid och miljö!

Frågor om AppToPDF? Vi finns här för er!