Skip to main content

Leverera proffsiga offerter på plats

Hur snabbt kan du leverera en offert till din potentiella kund idag?

Med AppToPDF kan du skapa och leverera skräddarsydda offerter blixtsnabbt! Direkt under ert första möte med en potentiell kund kan du generera en professionell offert som pdf med vår smidiga app.

Upptäck vår app i din appbutik helt gratis! Få omedelbar tillgång till kraftfulla standardmallar, inklusive en professionell offertmall – allt kostnadsfritt. Gå med i vår växande gemenskap idag!

AppToPDF är en ovärderlig tillgång i mitt arbete. Med denna smidiga app kan jag nu skapa och leverera offerter i en rasande fart. Det bästa är att jag kan göra det direkt under mitt första möte med en potentiell kund.

UlfHantverkare

Boosta ditt sälj med AppToPDF: Ett helt verkligt genombrott

För att verkligen övertyga dig om kraften i AppToPDF, behöver du höra en riktig framgångssaga. En av våra kunder var en säljare i absolut världsklass. Men han slogs mot de gamla tröga metoderna – pennor, papper, och slöseri med tid.

Efter varje möte samlade han in anteckningar och foton, ofta på väg till nästa kund. Och sen kom helgen, den ofta stressiga tiden på kontoret. Han satt där med sin hög av anteckningar, försökte minnas vilken information som hörde till vilken kund, skapa offerter och få dem iväg. Kunderna undrade var deras offert var, och han fick be om tålamod. Inte precis den toppservice han ville erbjuda.

Men när han började använda AppToPDF förändrades allt.

Nu besöker han kunden, fyller i uppgifter direkt i mobilen, tar bilder i appen och levererar offerten på plats. Kundens svar? De tackar ofta ja direkt. Ingen bortglömd information, ingen tid slösad på kontoret. Effektiviteten är imponerande, och han bokar möten utan oro för helgens arbete. Han är supernöjd, och hans kunder ännu mer. Det här är inte en saga – det är hur vi jobbar. Låt AppToPDF förändra ditt säljliv nu!

Jag sparar en massa tid när jag gör mina offerter hos kund, direkt i mobilen eller surfplattan med AppToPDF. Nu faller aldrig någon kund mellan stolarna längre och jag kan ge alla kunder den bästa servicen. Precis så vill jag jobba.

JensÄgare Jens Totalentreprenad AB
Kom igång helt kostnadsfritt idag. Ladda ner appen och skapa ett gratiskonto så får du tillgång till våra standardmallar.

Spring om dina konkurrenter idag. Skapa dina offerter med AppToPDF.

Digitala offerter som PDF

Med AppToPDF kan varje medarbetare leverera proffsiga offerter, på plats. Du kan använda appen helt gratis och du får direkt tillgång till våra standardmallar som är kraftfulla, men generiska. Vill du utnyttja den fulla potentialen av AppToPDF så kan vi specialbygga mallar åt er. Då tar vi fram ett flöde för offererting tillsammans med er. Exempelvis kan vi lägga in era priser direkt i mallen, då räcker det oftast att man ”klickar” sig igenom stegen och väljer produkter eller artiklar och i slutändan genereras en proffsig offert med era villkor, kontaktuppgifter och allt ni kan önska. Ni kan till och med få ett ifyllt hantverkaravtal (Hantverkarformuläret-17) skapat i samband med offerten, signerat och klart.

Jag fyller enkelt i alla dräneringsuppgifter i mobilen under samtalet med kunden. Appen har förifyllda priser för löpmeter och kvadratmeter, vilket gör att vi snabbt och exakt kan klicka oss igenom processen. Det eliminerar risken för fel i prissättningen. Kunden får offerten i realtid och svarar oftast direkt. Denna effektivitet har resulterat i en drastisk ökning av vår försäljning. Kunden är imponerad, och vi är ännu mer framgångsrika!

Alexander LornéVD Lorné Mark & Fastighetsservice AB
AppToPDF finns att ladda ner helt kostnadsfritt och med ett gratiskonto får du tillgång till våra standardmallar. Inget kreditkort, ingen prövotid utan helt gratis.
Skärmbild från mall för Offert när man skapar offerter

Effektivisera er säljprocess idag

Med AppToPDF kan vi bland annat leverera offerter till kunden direkt på plats. Det har ökat vårt sälj avsevärt eftersom vi gemensamt med kunden kan diskutera offerten. Efter avslutat arbete genomför vi alltid slutbesiktning/egenkontroll i mobilen och dokumenterar eventuella avvikelser direkt.

Daniel JohanssonVD Lorné Tak & Fasadtvätt AB

Med AppToPDF dokumenterar vi allt arbete direkt i appen och får alla avvikelser signerade av kunden på plats. Det sparar oss flera timmars arbete i veckan och gör att vi aldrig tappar bort fakturaunderlag längre. Vi använder appen för besiktning/egenkontroll, arbetsorder, reseräkning, överlämningsprotokoll, tidrapportering och arbetsdagbok.

Christian SvenssonProjektansvarig Concept AB

Med AppToPDF kan vi leverera ännu bättre service till våra kunder. Vi skapar offerter direkt i mobilen som vi kan lämna till kunden på plats. Alla priser räknas ut automatiskt direkt i appen, allt vi anger är hur stort område som behöver dräneras och lite andra förinställda parametrar. Sen gör vi egenkontroller av vårt egna arbete direkt i mobilen och fotograferar eventuella avvikelser direkt på plats.

Alexander LornéVD Lorné Mark & Fastighetsservice AB

Du har hört våra kunder, bli en av oss du också

Hundratals offerter skapas dagligen med AppToPDF. Här har har ni ett verktyg som säkerställer att varje varje kund känner sig sedd och proffsigt bemött. Detta då kunden får offerten på plats och aldrig blir bortglömd.

Bli en av oss du också. Spring om dina konkurrenter genom att skapa dina offerter som pdf med AppToPDF.

...Genom att använda AppToPDF för att ta fram offerter kan i princip vem som helst ta fram en proffsig offert. Man följer bara stegen i appen som guidar dig till att lägga in rätt uppgifter så har du en proffsig och korrekt offert. Suveränt!

Alexander LornéVD Lorné Mark & Fastighetsservice AB
Ladda AppToPDF helt kostnadsfritt idag
Skärmbild från mall för Offert när man skapar offerter

Gör som hundratals andra, kom igång idag

Digitala offerter

Upptäck AppToPDF: Effektivisera Din Säljprocess Med Mobila Verktyg

Skapa, diskutera och dela offerten under ert allra första möte. Välj mellan manuell prissättning eller anpassade mallar som räknar ut priset. AppToPDF automatiserar din offertprocess, sparar tid och ger mer än du kan föreställa dig. Sälj smartare med oss!

Bli en del av framgångssagan – upptäck AppToPDF idag!

Med vår app kan ni:

  • Specificera din offert direkt på plats hos kunden i appen
  • Lägg in kunduppgifter direkt i din mobil – ingen risk för oläsliga eller borttappade anteckningar.
  • Bifoga viktig information direkt i offerten, till exempel bilder som du tar med mobilkameran
  • Gå igenom offerten direkt på plats hos kunden och gå igenom otydligheter eller frågetecken
  • Lämna kunden med en utställd offert och öka sannolikheten att få en signatur redan under ditt besök!
  • Komplettera med en arbetsorder vid godkänd offert för att direkt sätta igång projektet
  • Spara miljö, tid & pengar genom att lämna offerten digitalt som pdf
  • Oavsett om du är på väg till nästa möte eller när en kund har bråttom, kan du skapa och skicka offerten i realtid.

Ladda ner AppToPDF helt gratis och använd våra standardmallar

Skärmbild från mall för Offert när man skapar offerter

Vi digitaliserar era offerter som en AppToPDF-mall tillsammans med er!

Med erfarenhet från att hjälpt många företag med deras offerter så kan vi hjälpa er skräddarsy och förbättra processen när ni skapar en offert.

Hantverkarformuläret 17

Hjälp hela vägen

Vår app är enkel att komma igång med, men vi finns här för att vägleda er in i ett nytt, effektivt arbetssätt. Vi hjälper er med att få igång era användare från användning av appen och användning av mallen.

Vårt team hjälper er att komma igång på bästa möjliga sätt.

Skärmbild från mall för Offert när man skapar offerter

Fortfarande osäker om detta är något för er?

AppToPDF är gratis att använda och omedelbart får ni tillgång till våra standard-mallar. Med standard-mallen för offerter kan ni ta första steget till att effektivisera och digitalisera er verksamhet tillsammans med AppToPDF på så sätt sparar ni både tid och miljö!

Frågor om AppToPDF? Vi finns här för er!