Skip to main content

Skapa digitala besiktningsprotokoll

Med mobilappen AppToPDF kan du skapa digitala besiktningsprotokoll ute hos kund på plats. Ta bilder, dokumentera allt och dela protokollet direkt i appen. Det sparar dig tid, pengar och miljö. Tappa aldrig bort en anteckning eller fakturaunderlag igen.

Med AppToPDF samlas alla våra dokument digitalt i appen. Nu slipper vi borttappade besiktningsunderlag och oläsliga handskrivna papper...

Christian SvenssonProjektansvarig Concept AB

Vi är experter på digitalisering av besiktningsprotokoll och effektivisering av arbetsflöden. Det genomförs hundratals besiktningar om dagen med vår mobilapp AppToPDF!

Att göra en besiktning/egenkontroll med AppToPDF är väldigt smidigt! Tillsammans tog vi fram specialanpassade mallar som passar vårt arbetssätt...

Alexander LornéVD Lorné Mark & Fastighetsservice AB
AppToPDF finns att ladda ner helt kostnadsfritt och med ett gratiskonto får du tillgång till våra standardmallar. Inget kreditkort, ingen prövotid utan helt gratis.

Slipp papper och penna. Boka ett kostnadsfritt möte med oss idag

Genom att skapa intuitiva besiktningsflöden som steg för steg guidar besiktigaren genom besiktningen kan vem som helst genomföra en kvalitativ besiktning. Resultatet kommer bli lika proffessionellt oavsett vem som utför besiktningen med AppToPDF vid er sida.

...Med förinställda val och enkla steg i appen blir risken för missade punkter i princip obefintlig.

Christian SvenssonProjektansvarig Concept AB
Kom igång helt kostnadsfritt idag. Ladda ner appen och skapa ett gratiskonto så får du tillgång till våra standardmallar.
Specialanpassade mallar för besiktning, anpassade för er verksamhet

Effektivisera ert besiktningsflöde idag

När vi får hem beställningar på konst från Italien gör vi alltid en besiktning av godset med AppToPDF. Alla eventuella fraktskador, repor osv dokumenteras direkt i appen. Genom att följa alla stegen i vår anpassade besiktningsmall missar vi aldrig att dokumentera skador. På så sätt kan vi alltid säkerställa att våra kunder köper varor i det skick vi lovar.

Daniel JagefeldtÄgare Havsön AB

Med AppToPDF kan vi bland annat leverera offerter till kunden direkt på plats. Det har ökat vårt sälj avsevärt eftersom vi gemensamt med kunden kan diskutera offerten. Efter avslutat arbete genomför vi alltid slutbesiktning/egenkontroll i mobilen och dokumenterar eventuella avvikelser direkt.

Daniel JohanssonVD Lorné Tak & Fasadtvätt AB

Med AppToPDF dokumenterar vi allt arbete direkt i appen och får alla avvikelser signerade av kunden på plats. Det sparar oss flera timmars arbete i veckan och gör att vi aldrig tappar bort fakturaunderlag längre. Vi använder appen för besiktning/egenkontroll, arbetsorder, reseräkning, överlämningsprotokoll, tidrapportering och arbetsdagbok.

Christian SvenssonProjektansvarig Concept AB

Med AppToPDF kan vi leverera ännu bättre service till våra kunder. Vi skapar offerter direkt i mobilen som vi kan lämna till kunden på plats. Alla priser räknas ut automatiskt direkt i appen, allt vi anger är hur stort område som behöver dräneras och lite andra förinställda parametrar. Sen gör vi egenkontroller av vårt egna arbete direkt i mobilen och fotograferar eventuella avvikelser direkt på plats.

Alexander LornéVD Lorné Mark & Fastighetsservice AB

Du har hört våra kunder, bli en av oss du också

Varje dag utför våra användare 100-tals besiktningar. Med AppToPDF har ni ett verktyg som säkerställer att varje besiktning utförs med samma omsorg och kvalitetssäkring som den förra. I vår smidiga app kan ni besiktiga, dokumentera, anmärka och dela vidare besiktningsprotokollet direkt från besiktningsplatsen.

Bli en av våra användare och ge era kunder och er själva en bättre upplevelse vid besiktningar idag!

...Genom att använda AppToPDF så kan flera anställda på företaget utföra besiktningar & egenkontroller. Detta då man följer besiktningssteg anpassade efter vår verksamhet. Sen kan vi dela med kunden på plats. Helt suveränt.

Alexander LornéVD Lorné Mark & Fastighetsservice AB
Ladda AppToPDF helt kostnadsfritt idag
Spara tid, miljö & pengar genom att dela besiktningsprotokollet direkt från appen

Gör som hundratals andra, kom igång idag

Besiktningsprotokoll

Hur genomför ni en besiktning idag? Med AppToPDFs mobila lösning kan ni föra digitalt besiktningsprotokoll direkt i mobilen.
Ta bilder medan ni för protokoll och dokumentera anmärkningar direkt i appen.
Få signering från slutkund direkt i mobilen när besktningen är klar!
Med hjälp av förifyllda fält, checklistor och uträkningar baserade på er verksamhet kommer ni att aldrig missa en viktig besiktningspunkt igen!

Med AppToPDF vid er sida kan ni känna er trygga att era medarbetare följer exakt samma protokoll. Få tillgång till färdig besiktning samma sekund som besiktningen markeras som klar.

  • dokumentera funna anmärkningar direkt i appen
  • ta bilder, notera brister och eventuella åtgärdspunkter
  • signera besiktning direkt på plats med kund
  • dela besiktningsprotokollet med kunden digitalt
  • minska risken för missade besiktningspunkter
  • minska risken för bortslarvade viktiga papper

Ladda ner AppToPDF helt kostnadsfritt

Skärmavbild från mall om besiktning i AppToPDF

Boka ett demomöte med oss

Så visar vi hur AppToPDF kan hjälpa er verksamhet

Boka möte

Fortfarande osäker?

AppToPDF har arbetat med några av landets ledande entreprenadbolag för att ta fram en *standardiserad besiktningsmall helt gratis till er!
AppToPDF är gratis att använda och det ingår gratis färdigbyggda protokoll och mallar att arbeta med, ladda ner appen nu och registrera er. Kom igång på under 3 minuter!

*AppToPDFs standardmallar är generiska och kräver att man fyller i många fält som kan automatiskt vara förifyllda i våra specialanpassade mallar, enklare anpassningar kan självklart göras av er själva om ni så önskar via vårat gratis kraftfulla designverktyg.

Besiktningsprotokoll från en genomförd besiktning med AppToPDF

Hjälp hela vägen

AppToPDF är enkelt att komma igång med, men vi finns här för att vägleda er in i ett nytt, effektivt arbetssätt. Vi hjälper er med att få igång era användare med användning av AppToPDF och era AppToPDF-mallar.

Redan från start har ni tillgång till våra standard-mallar som är kraftfulla verktyg att börja med. För många räcker detta långt, men om ni vill effektivisera erat arbete ytterligare eller ta del av skräddarsydda mallar så kan vi hjälpa till med detta då vi har hjälpt många företag med detta innan.

avtal

Fortfarande osäker om detta är något för er?

AppToPDF är gratis att använda och omedelbart får ni tillgång till våra standard-mallar. Med standard-mallen för besiktning kan ni ta första steget till att effektivisera och digitalisera er verksamhet tillsammans med AppToPDF på så sätt sparar ni både tid och miljö!

Frågor om AppToPDF? Vi finns här för er!