Skip to main content

Körjournal

Hur skapar ni en körjournal idag? Använder ni papper och penna? Eller kanske har en webbsida där ni fyller i ett formulär? Hade era anställda kunnat spara tid om det fanns en app där man enkelt fyller i sin körjorunal direkt från bilen, med sin telefon? AppToPDF har lösningen!

Inom kort kommer även ni och era kunder kunna signera med BankID direkt i AppToPDF appen!

Via AppToPDF kan ni enkelt:

  • fylla i körjournalen i bilen, direkt i din telefon
  • bli guidad steg för steg i hur man gör
  • skicka in rapporten till ekonomiavdelningen direkt från telefonen
Skärmavbild från mall om besiktning i AppToPDF

Vi digitaliserar era körjournaler som en AppToPDF-mall tillsammans med er!

Med erfarenhet från att hjälpt många företag med deras körjournaler så kan vi hjälpa er skräddarsy och förbättra processen när era anställda fyller i en körjournal.

Hjälp hela vägen

AppToPDF är enkelt att komma igång med, men vi finns här för att vägleda er in i ett nytt, effektivt arbetssätt. Vi hjälper er med att få igång era användare med användning av AppToPDF och era AppToPDF-mallar.

Redan från start har ni tillgång till våra standard-mallar som är kraftfulla verktyg att börja med. För många räcker detta långt, men om ni vill effektivisera erat arbete ytterligare eller ta del av skräddarsydda mallar så kan vi hjälpa till med detta då vi har hjälpt många företag med detta innan.

avtal

Fortfarande osäker om detta är något för er?

AppToPDF är gratis att använda och omedelbart får ni tillgång till våra standard-mallar. Med standard-mallen för körjournal kan ni ta första steget till att effektivisera och digitalisera er verksamhet tillsammans med AppToPDF. På så sätt sparar ni både tid och miljö!

Frågor om AppToPDF? Vi finns här för er!