Skip to main content

Dobro Byggkonsult

By januari 18th, 2023Kunder1 minuts läsning

Dobro Byggkonsult väljer AppToPdf

Dobro Byggkonsult AB kommer att använda appen för uträkning av offert för badrum, direkt på plats hos kunden. Vid godkänd offert kan AppToPdf generera en arbetsorder av offerten.

Med hjälp av AppToPdf kommer Dobro Byggkonsult AB kunna erbjuda sina kunder ett säkrare och klimatsmartare sätt att ta fram kostnadsförslag i sina offerter och sköta uträkningar säkrare, digitalt.

Tillsammans med Dobro har vi tagit fram en mall som automatiskt räknar ut priset på en badrumsrenovering. Genom att välja vägg, ta, golv och kakelstorlek samt material (betong eller trä) och andra parametrar (fönster eller dörr i vägg om taket skall bytas etc) så räknar AppToPdf automatiskt ut vad kostnaden för badrummet kommer att bli. På så sätt elimineras risken för felberäkningar plus att kunden får sin offert direkt, med alla villkor och kontaktuppgifter med mera. Det är vad vi kallar smidigt!