Skip to main content

Arbetsdagbok

Med en digital arbetsdagbok i AppToPDF slipper du papperskaoset! Säkra din dokumentation digitalt istället för papper och penna. Med vår smidiga app kan du och dina medarbetare enkelt logga och dokumentera arbetsinsatser direkt från mobiltelefonen. Intuitivt komplettera med bilder eller kundsignaturer för enklare fakturering och ökad tydlighet i utfört arbete. Glöm borttappade eller oläsliga papper – ha allt du behöver i din ficka, redo att användas när som helst!

Med AppToPDF kan ni:

  • Redovisa arbetet du och dina underentreprenörer utfört, helt digitalt!
  • Komplettera med bilder eller automatisk uträkning för fakturaunderlag
  • Få arbetsdagboken signerad av godkännande kund på plats
  • Dela dokumentet enkelt internt eller med kund

Vi digitaliserar er arbetsdagbok som en AppToPDF-mall tillsammans med er!

Med erfarenhet från att hjälpt många företag med deras arbetsdagböcker så kan vi hjälpa er skräddarsy och förbättra processen när ni skapar en arbetsdagbok. Anledningarna är föra dagbok är många. Både i arbetet och privat.

Arbetsdagbok

Specialanpassad arbetsdagbok

Ta steget mot en mer effektiv arbetsprocess med AppToPDF – och bäst av allt, det är helt gratis att ladda ner och använda! Vi erbjuder inte bara en enkel start, utan också dedikerad vägledning för att maximera er användning av AppToPDF och era skräddarsydda mallar.

Med tillgång till kraftfulla standardmallar från första stund får ni en fantastisk start. För dem som strävar efter ännu mer effektivitet eller behöver skräddarsydda lösningar, har vi hjälpt otaliga företag att optimera deras arbetsflöden. Komplett stöd för att förvandla ert arbete till något ännu smidigare – och bäst av allt, utan några kostnader!

avtal

Fortfarande osäker om detta är något för er?

AppToPDF är gratis att använda och omedelbart får ni tillgång till våra standard-mallar. Med standard-mallen för arbetsdagbok kan ni ta första steget till att effektivisera och digitalisera er verksamhet tillsammans med AppToPDF på så sätt sparar ni både tid och miljö!

Frågor om AppToPDF? Vi finns här för er!