Skip to main content

Arbetsorder

Med AppToPDF kan du enkelt skapa en arbetsorder och dela den. Arbetsordern fungerar för just er verksamhet. Direkt när ni laddat ner appen kostnadsfritt får ni tillgång till en standard-mall för arbetsorder som även kan skräddarsys efter er verksamhet. AppToPDF kan också skicka arbetsordrar vidare innan färdigställande för vidare bearbetning av ansvarig utförare för uppföljning av till exempel antal arbetade timmar. Hela flödet sker smidigt i mobilen och och kan signeras direkt i appen efter utfört arbete.

Med AppToPDF kan ni:

  • Skapa en arbetsorder i mobilen eller paddan
  • Vi specialbygger er mall med era artiklar och uppgifter
  • Komplettera med bilder och annan
  • Få arbetsdagboken signerad av kunden på plats
  • Använd det färdiga dokumentet som fakturaunderlag
Arbetsorder

Vi digitaliserar er arbetsorder som en AppToPDF-mall tillsammans med er!

Med erfarenhet från att hjälpt många företag med deras arbetsordrar så kan vi hjälpa er skräddarsy och förbättra processen när ni skapar en arbetsorder.

Hjälp hela vägen

AppToPDF är enkelt att komma igång med, men vi finns här för att vägleda er in i ett nytt, effektivt arbetssätt. Vi hjälper er med att få igång era användare med användning av AppToPDF och era AppToPDF-mallar.

Redan från start har ni tillgång till våra standard-mallar som är kraftfulla verktyg att börja med. För många räcker detta långt, men om ni vill effektivisera erat arbete ytterligare eller ta del av skräddarsydda mallar så kan vi hjälpa till med detta då vi har hjälpt många företag med detta innan.

avtal

Fortfarande osäker om detta är något för er?

AppToPDF är gratis att använda och omedelbart får ni tillgång till våra standard-mallar. Med standard-mallen för arbetsorder kan ni ta första steget till att effektivisera och digitalisera er verksamhet tillsammans med AppToPDF på så sätt sparar ni både tid och miljö!

Frågor om AppToPDF? Vi finns här för er!